Η Εταιρεία Μας

Η Εταιρεία Μας

H ARISTON ιδρύθηκε το 1998. Στόχος της Ariston yacht painting είναι να προσφέρει διαρκώς τις καλύτερες επιλογές και λύσεις για τον κάθε πελάτη ξεχωριστά. Κάθε χρονιά που περνάει η εταιρεία εξελίσσεται διευρύνοντας τις παροχές της μέσα απο συνεχή έρευνα πάνω στη τεχνολογία χρωμάτων βαφών σκαφών αναψυχής.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ
Το εξειδικευμένο προσωπικό της Αriston yacht painting με την πολυετή εμπειρία τους στο χώρο των επισκευών, συντήρησης και βαφής σκαφών – θαλαμηγών ειναι σε θέση να παραδίδει το έργο που έχει αναλάβει εξασφαλίζοντας κορυφαία ποιότητα.

ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
Η εμπειρία της εταιρείας μας καθώς και οι γνώσεις μας στις βαφές σκαφών yachts, εξασφαλίζουν το σωστό σχεδιασμό και προγραμματισμό του εκάστοτε έργου, με αποτέλεσμα την απόλυτη συνέπεια στο χρόνο παράδοσης ο οποίος έχει προσυμφωνηθεί με τον πελάτη.

Η Ariston Yacht Paintings χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα και τις πιο εξελιγμένες μεθόδους εγγυάται απο την αρχή του έργου να αναδείξει την κορυφαία ποιότητα του σκαφους σας.

Αναλαμβάνουμε:

  • Αντικατάσταση φθαρμένων σημείων στις επιφάνειες.
  • Χτισίματα νέων κατασκευών, ευθυγράμμιση και χρωματισμός στις επιφάνειες Hull και του Deck.
  • Εφαρμόζοντας τους εποξικούς στόκους με τις υψηλότερες προδιαγραφές επιτυγχάνεται το καλύτερο αποτέλεσμα.

 ΕΠΑΝΑΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΣ

Ο επαναχρωματισμός εξασφαλίζει την ορατή κατάσταση της γυαλάδας στην επιφάνεια του σκάφους. Ακόμη ο επαναχρωματισμός αναβαθμίζει και επιτυγχάνει την άριστη διατήρηση του σκάφους σύμφωνα με τα υψηλότερα κριτήρια ποιότητας. Φυσικά διαδραματίζει σημαντικό ρόλο η επιλογή της κατάλληλης εταιρείας χρωμάτων.

ΑΝΤΙΟΣΜΩΤΙΚΗ

Η αντιοσμωτική εργασία συνιστάται ανά τακτά χρονικά διαστήματα χρησιμοποιώντας μια σειρά εποξικών υλικών. Ακόμη εμπεριέχονται οι μετρήσεις υγρασίας στις επιφάνεις του σκάφους και φυσικά στον χώρο στέγασης του. Η διαδικσία αυτή πραγματοποιείται σε όλα τα στάδια εργασίας με αποτέλεσμα την καλύτερη εφαρμογή των υλικών.

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΒΛΕΨΗ

Με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο σκάφος – θαλαμηγό σε όλα τα στάδια εργασίας η Ariston Yacht Paintings εξασφαλίζει την παροχή τεχνικής υποστήριξης, επιθεωρήσεις παρούσας κατάστασης των σκαφών, επίβλεψη κατά τη διάρκεια εφαρμογής και φυσικά την αφοσίωση της ομάδας μα για την διασφάλιση των συμφερόντων σας.

Η Εταιρεία Μας